laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la visita
Foto: Compromís/2020
Fuente: Compromís (Safor-Valldigna)
Valencia 14 de septiembre de 2020

JOAN BALDOVÍ RECLAMA SOLUCIONS DEFINITIVES PER A LES PLATGES DE LA SAFOR-VALLDIGNA

 

• Joan Baldoví, diputat al Congrés per Compromís ha estat este dilluns a la comarca de la Safor-Valldigna per reclamar solucions definitives per a les nostres platges que cada vegada pateixen de forma més greu els temporals.
• Platges com la Goleta de Tavernes de la Valldigna, la de Bellreguard i Guardamar de la Safor que encara no s'han recuperat del Glòria, continuen necessitant una solució definitiva per a la regressió que estan patint.

Com ha manifestat Baldoví, la solució no passa per agafar arena d'un lloc i portar-la a un altre, ja que quan fa el mínim temporal se la torna a emportar.

A hores d'ara ens trobem amb que l'última reposició d'arena que es va fer a les platges de Tavernes i Bellreguard el passat mes de juny no ha servit per a res i ja es troben altra vegada sense arena.

És per això que estan tornant a traure arena de la platja de Xeraco. Esta vegada de la desembocadura del riu Vaca, d'una zona LIC i ZEPA, (zona d'especial protecció ambiental), on no s'ha permès posar un xiringuito este estiu i ara estan entrant vora 200 camions de gran tonelatge al dia.

Davant d'estos fets, Baldoví demanarà que els pròxims pressupostos generals de l'estat contemplen una partida d'inversió per tal de solucionar de forma definitiva la greu regressió de les nostres platges.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.