laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Josep Alandete
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Compromís per Gandia
Valencia 11 de septiembre de 2020

COMPROMÍS PER GANDIA TAMBÉ RECLAMA UN NOU DECRET SOBRE ROMANENTS DELS AJUNTAMENTS AMB CRITERI POBLACIONAL I LA DEROGACIÓ DE LA LLEI MONTORO

 

• Compromís per Gandia s’ha felicitat aquest matí de la no aprovació en el Congrés del decret del Govern central sobre romanents dels ajuntaments, gràcies, entre d’altres, al vot en contra del seu representant, el diputat Joan Baldoví.

No obstant això, s’ha sumat a les peticions de regidors i alcaldes de la coalició, com el primer edil de València, Joan Ribó, que exigeixen l’aprovació d’un nou decret que contemple que el cent per cent dels 5.000 milions d'euros del fons econòmic es repartisca amb un criteri poblacional, tal i com s’ha fet amb les autonomies. En aquest sentit, ha demanat a la Ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, que treballe amb urgència en l’aprovació d’un nou decret, des del consens, almenys amb els socis d’investidura, i en la derogació de la “Llei Montoro”.

“Els ajuntaments estem gastat moltíssimes recursos propis en pal·liar al màxim les conseqüències terribles sobre el benestar de les persones i per ajudar als sectors econòmics per perjudicats per la pandèmia de Covid-19. L’Estat està obligat a respondre i a compensar-nos l’esforç com correspon “, ha assegurat el portaveu a l’Ajuntament de Gandia, Josep Alandete.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.