laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11 de septiembre de 2020

EL REGIDOR DELEGAT DE TURISME, VICENT MASCARELL, HA RESPOST A LES CRÍTIQUES ABOCADES PEL PARTIT POPULAR SOBRE 'LA MORANDA'

 

• Mascarell ha volgut destacar el canvi de posició del PP sobre aquesta mesura. "Han passat d'un no rotund a la iniciativa amb la qual hem aconseguit fer compatibles els usos del comerç amb ampliar espai per a la ciutadania donades les exigències de la pandèmia, a presentar matisos. Crec que aquest canvi de postura avala la decisió que va prendre el govern aquest estiu".

El regidor va continuar la seua intervenció afirmant que "l'estiu no s'ha acabat i la temporada turística encara menys. Mantindrem totes aquelles iniciatives que han funcionat durant l'estiu i que ens han ajudat a mantenir la seguretat sanitària i l'activitat comercial i hostalera a la nostra platja" "Mentre dure la temporada turística i hi haja empresaris disposats a continuar treballant a la platja, el govern continuarà apostant per aquests empresaris i per un model de ciutat que prioritza l'amabilitat dels espais i la seguretat dels vianants enfront d'aquells que pensen que el cotxe és la solució a tots els problemes".

Finalment, Mascarell va valorar la proposta dels populars. "El primer que ha de fer el senyor Soler és aclarir-se amb la seua petició perquè és un batibull de propostes i d'horaris incomprensible".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.