laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 02 de septiembre de 2020

DUES NOVES EDICIONS DEL DAO SAFOR ONLINE

 

• El dispositiu gratuït d'accés a l'ocupació de l’Urbalab Gandia arranca el mes de setembre amb novetats.
• Va dirigit a persones en recerca activa d'ocupació i té com a objectiu millorar i ampliar les possibilitats d’aquestes persones per a trobar feina. En ell, es potenciaran les competències i aptituds dels participants.
• Ferran Martínez: “Hem celebrat tres edicions enguany, exitoses. No en va, tot i la crisi econòmica derivada de la pandèmia, el 29% dels participants han trobat feina...”

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Innovació, Ferran Martínez, ha explicat que la formació és de caràcte grtauït i la seua durada aproximadament són 25 hores estimades d’autoformació i webinars de connexió obligatòria. Les persones participants compten amb 12 dies per a realitzar tots els blocs formatius, 3 dies per a cada bloc. Amb un màxim de 25 participants per edició,

* Les noves edicions de setembre es realitzarà del 10 al 22 de setembre i una altra de 16 al 28 de setembre.

Aquest programa, de caràcter intensiu, persegueix afavorir l’ocupabilitat de persones aturades amb dos perfils clarament identificats:

- Persones amb àmplia experiència laboral en el sector o lloc de treball que pot ser ràpidament capitalitzada en el procés de recerca de treball.
- Persones amb molta formació, amb poca o molta experiencia laboral, que pot ser fàcilment aprofitada en l’empresa.

“DAO SAFOR ha comptat amb un total de 3 edicions, una presencial al mes de març que va finalitzar de forma digital i dues edicions online. Amb un total de més de 120 inscripcions al programa es van seleccionar 70 participants. Cal dir que han sigut exitoses, ja que malgrat la crisi econòmica derivada de la pandèmia, el 29% de les persones participants s'han incorporat al mercat laboral”.

* Per poder inscriure’s de forma gratuïta cal accedir: https://www.urbalabgandia.com/agenda/ (página externa a este diario)

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.