laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Natxo Francés/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 27 de agosto de 2020

L’AJUNTAMENT SUBSTITUEIX PER FORMIGÓ EL PAVIMENT DE LES ESTRUCTURES DE FERRO DEL PRIMER PIS DE L’ESCOLA PIA

 

• El vicealcalde i regidor d’Urbanisme i l’edil de Patrimoni visiten les obres que, amb un pressupost de 35.000 €, garantiran la seguretat i evitaran l’acumulació d’aigües durant els episodis de pluja.

El vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, acompanyat de l’edil delegada de Patrimoni, Alícia Izquierdo, i de tècnics municipals, ha visitat les obres que s’estan finalitzant al primer pis de l’edifici de l’Escola Pia, amb un pressupost de 35.000 €.

“Calia una intervenció urgent al paviment del primer pis per tal de garantir la seguretat. Així, s’hi han substituït les estructures de ferro per paviment de formigó amb inclinació, el que evitarà l’acumulació d’aigües durant els episodis de pluja i que el manteniment siga més eficaç”, ha explicat Alandete.

Per la seua banda, Izquierdo ha recordat el valor patrimonial i històric de l’edifici, Bé d’Interés Cultural (BIC), construït al segle XVI, seu de la primera universitat jesuítica del món fundada per Francesc de Borja, IV Duc de Gandia. Es va remodelar íntegrament l’any 2000, i es va destinar a usos educatius.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.