laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Turismo
Foto: VD/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07 de julio de 2020

GANDIA PARTICIPA EN LA PRIMERA FIRA VIRTUAL DE TURISME NACIONAL PER PRESENTAR LA DESTINACIÓ A 1.300 AGÈNCIES DE VIATGE

 

• Aquest certamen, totalment virtual, se celebra del 7 al 10 de juliol, els dos primers dies estan destinats exclusivament als agents de Viatges El Corte Inglés i els dos restants estaran oberts al públic

Gandia participa des d'avui i fins dissabte que ve en el certamen virtual que Viatges El Corte Inglés organitza per les més de 1.300 agències de viatge amb què compta a tot Espanya, la I Fira Virtual de Turisme Nacional VECISA 2020 5D. El certamen, totalment virtual, destina els dos primers dies exclusivament als agents de Viatges El Corte Inglés i els dos restants estaran oberts també a públic.

Es tracta d'una fira dirigida eminentment al turisme nacional, el primer mercat que s'està reactivant. Per això des del departament de Turisme s'ha apostat per aquesta iniciativa pionera.

Està previst que la fira funcione amb activitats en directe de 10 a 15 hores durant els quatre dies i funcione la resta del temps, fins a les 24 hores, amb les retransmissions d'aquests continguts gravats a més de tots els vídeos i material promocionals. La fira inclou presentacions, taules rodones i promocions de producte entre altres activitats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.