laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 06 de julio de 2020

GANDIA COMPTA DES DE LA PASSADA SETMANA AMB UN NOU JUTJAT DE PRIMERA INSTÀNCIA

 

• Aprofitant la seua visita d'aquest matí a la nostra ciutat, la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha explicat que amb l'obertura d'un nou jutjat de primera instància el passat 30 de juny, ja són sis els jutjats d'aquest tipus amb què compta la nostra ciutat.

"Era una reivindicació històrica que es compleix ara després d'un dur treball durant la present legislatura. Eren jutjats creats pel Govern Central que no van ser dotats econòmicament pel PP quan governava la Generalitat. És una bona notícia per a Gandia" ha explicat Bravo qui ha afegit que al costat d'aquest jutjat s'instal·larà la nova Unitat Forense per a la valoració integral de les víctimes de la violència de gènere que disposarà d'un equip multidisciplinari dotat amb tots els mitjans.

Sobre el Palau de Justícia, la consellera ha explicat que s'espera que les obres es puguen iniciar l'any que ve, ja que el projecte bàsic ha estat ja redactat i en aquests moments està sent supervisat per part de la Conselleria. "La nostra intenció és que el nou Palau de Justícia estiga acabat abans de finalitzar la legislatura perquè tots els serveis que es presten a Gandia es puguen concentrar en un mateix edifici" va finalitzar Bravo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.