laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 06 de julio de 2020

EL SECTOR AGRÍCOLA D’OLIVA, A ESTUDI. COMENCEN ELS TREBALLS DE L’ESTUDI SECTORIAL AGRÍCOLA AMB LA 1A JORNADA DE PARTICIPACIÓ

 

• El dimarts, 14 de juliol, a les 19.00 h, tindrà lloc la primera jornada participativa amb els agricultors locals, que forma part del treball encarregat a una consultoria per a l’Estudi Sectorial Agrícola d’Oliva.

L’objectiu de l'Estudi Sectorial és identificar els reptes i les oportunitats als quals s'enfronta en el futur i establir una estratègia a seguir per a construir un sector rendible econòmicament, sostenible i respectuós en el medi ambient, així com garantir la seguretat tant per a l’agricultor com per al consumidor.

«Des de la regidoria d’Agricultura som molt conscients de les dificultats que travessa el sector. Estem treballant per consolidar l’agricultura com a motor econòmic i aquest estudi ens marcarà les línies concretes de treball i serà una ferramenta potent per a implementar noves formes, mesures i metodologies que impulsaran la nostra agricultura i ajudaran als nostres agricultors.» assenyalava el regidor Miquel Domènech.

En la primera jornada de participació es presentarà per part de l’equip redactor de l’estudi la metodologia que usaran per a establir la diagnosi. Les línies generals de la metodologia seran les enquestes a persones relacionades amb el sector, la zonificació general d’agents i la detecció d’informadors clau.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.