laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 04 de julio de 2020

SUSPENSIÓ DE LES FESTES DEL POBLE DE BELLREGUARD

 

• Reunits tots els grups polítics de l'Ajuntament de Bellreguard amb les diferents entitats que participen a les Festes del Poble de Bellreguard, així com amb el rector de la parròquia de Sant Miquel, s'ha arribat a la decisió consensuada de suspendre l'edició d'enguany de les festes.

Durant tot l'any, bellreguardins i bellreguardines esperem amb il·lusió l'arribada del mes de setembre per tal de gaudir de les nostres festes. Per tant, la decisió és dolorosa, però meditada. En l'actual situació provocada per la pandèmia de COVID-19 cal extremar totes les precaucions. Enguany no hi haurà festes, però es treballarà per a que l'any 2021 tornen amb més força que mai.

En la reunió, no obstant això, es va abordar la possibilitat que, només en el cas que les circumstàncies de la crisi sanitària ho permeten, puga dur-se a terme en els dies festius locals algun acte o esdeveniment simbòlic o puntual.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.