laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la recepción
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 03 de julio de 2020

L’AJUNTAMENT REP ELS PRIMERS TREBALLADORS PER A FER FAENES D'ADEQUACIÓ D’ESPAIS DE TAVERNES

 

• L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat dels regidors de Foment Local, Josep Llàcer, de la Brigada d’Obres i Serveis, Quique Chofre, i tècnics de l’Ajuntament, han donat la benvinguda als treballadors del SEPE.

Este matí, 38 persones de Tavernes, de les 112 que contracta l’Ajuntament en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), han fet el curs de prevenció de riscs laborals i es distribuiran per a fer diverses faenes, entre les quals hi ha accions d’adequació i millora dels espais naturals i l’entorn de la ciutat: neteja de zones humides, actuacions en camins i àrees recreatives i neteja del límit urbà.

Per a les contractacions es destinaran 156.089 euros de la subvenció de la Direcció General del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i 14.540,41 euros que aporta l’Ajuntament de Tavernes en concepte de reconeixement mèdic, quitança i material i equipament.

* És una mesura que pretén pal·liar la desocupació agrícola estacional.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.