laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Ròtova
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 03 de julio de 2020

RÒTOVA APROVA LA NORMALITZACIÓ DEL SEU TOPÒNIM EN VALENCIÀ

 

• L’equip de govern presenta la proposta de normalitzar el topònim ‘Ròtova’ com a nom identificatiu del municipi.

L’equip de govern municipal va presentar dins de l’ordre del dia del plenari celebrat el 29 de juny la proposta de fer oficial el topònim en valencià ‘Ròtova’, que va ser aprovat per unanimitat.

Aquesta proposta es realitza per diverses raons: aquest topònim ha estat utilitzat des de fa molt de temps però no s’havia realitzat el tràmit per a normalitzar-lo, i el procediment no havia avançat més enllà de la publicació al BOP. D’altra banda, Ròtova és un dels últims municipis de la comarca de la Safor i de la zona valencianoparlant que no té el topònim valencià.

Després de rebre de part de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua l’informe amb la proposta, l’acord del ple serà enviat a la Generalitat Valenciana perquè complete el tràmit per fer-ho oficial.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.