laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Infografía del proyecto
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 02 de julio de 2020

OLIVA EXECUTARÀ PROJECTES PER VALOR DE QUASI 1 MILIÓ D’EUROS PROVINENTS DEL PLA D’INVERSIONS 2020/2021 DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

 

• La darrera Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Oliva, celebrada el passat dimarts, va aprovar els dos projectes que s’executaran pròximament a la ciutat amb els 952.056 euros provinents del Pla d’Inversions 2020/2021 concedit a la nostra ciutat per part de la Diputació de València.

ELS PROJECTES/INVERSIONS SÓN ELS SEGÜENTS:

- Finalització de l’Edifici-Retén de la Policia Local a la zona de la Ronda Sud
- Construcció d’un Pump-track o circuit per a patinets, monopatins i bicicletes

PROJECTE EDIFICI POLICIA LOCAL

El primer dels projectes que s’executaran, en breu a la nostra ciutat, és el que servirà per a finalitzar el projecte de les dependències de la Policia Local ubicat a la Ronda Sud i que va quedar paralitzat ja fa molts anys.

Aquest projecte s’executarà a través d’una subvenció de 723.570,53 euros provinents d’aquest pla provincial. El projecte recollirà les modificacions que estaven previstes en el moment de la paralització de les obres, així com les actuacions necessàries per a l’acabament definitiu d’aquest equipament tan important per millorar les condicions de treball de la Policia Local i d’atenció a la ciutadania, la qual cosa redundarà en la millora del servei públic de seguretat a Oliva. El nou edifici inclourà el retén, les oficines de la Policia i una zona de pràctica de tir al seu soterrani.

“Els dos projectes que ha inclòs l’Ajuntament d’Oliva en el Pla d’Inversions de la Diputació de València tenen la finalitat de millorar la vida de les veïnes i veïns. Una vegada finalitzats, es generaran dues infraestructures importants. Per un costat l’esperat edifici de la Policia Local, que millorarà moltíssim les condicions de la policia i redundarà en la millora de la seguretat ciutadana. I per l’altre costat un parc públic innovador pel que fa a la part de pumptruck, molt reivindicada pels joves de la nostra ciutat” explicava l’alcalde, David González.

PROJECTE CIRCUIT PUMP-TRACK

El segon projecte aprovat per la Junta de Govern Local és la construcció d’un circuit anomenat ‘Pump-Track’ o circuit per a patinets, monopatins, skates i bicicletes. Es tracta d’unes instal·lacions que tenen una molt bona acollida per part dels xiquets/es i la gent jove. Les obres tindran un cost de 228.486,37 euros.

Segons s’ha indicat des del departament de Parcs i Jardins la idea inicial és ubicar aquesta nova zona infantil en una parcel·la de 1.014 metres quadrats en la zona del Passeig Gregori Maians, en la zona del sector 15. Tot i això, abans s’ha consultat amb l’associació de veïns de la zona per tal de conéixer la seua opinió al respecte.

Les obres del Pump-Track consisteixen en la creació d’un circuit amb una longitud aproximada de 120 metres lineals. Els pendents del circuit es formen mitjançant l’aportació de llastos i l’acabat del circuit es realitzarà mitjançant asfaltat i pintat posterior de pintura.

* Al marge de la construcció del circuit també s’ha previst la construcció en la mateixa parcel·la d’una zona infantil i d’una altra zona de gimnàs bio saludable.

‘Hem aprofitat aquest pla de la diputació per tal d’aconseguir dos objectius: el primer donar solució a aquells edificis que estan pendents de la seua finalització. I el retén és un d’aquests edificis prioritaris per al govern municipal, és un servei prioritari per a la ciutadania i necessitem que es pose el més aviat en funcionament. En segon lloc, apostem per la construcció del Pump-Track. Aquest és un espai destinat per als nostres menuts i joves. Aposten per un oci saludable per a ells i que disposen d’una ciutat amb espais lúdics on poder gaudir del seu temps lliure. Aquest és l’inici de més parcs d’aquestes característiques que aconseguiran que Oliva es convertisca en eixa ciutat que tots/es volem’ assenyalava la vicealcaldessa, Ana Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.