laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento del ensayo
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 02 de julio de 2020

LA BANDA SIMFÒNICA D’OLIVA REPRÈN LA SEUA ACTIVITAT I OBRI ELS ASSAJOS AL PÚBLIC

 

• L’alcalde d’Oliva, David González i el Regidor de Cultura Julio Llorca visitaren el divendres passat el primer assaig de la banda simfònica d’Oliva, la qual reprén la seua activitat després d’alçar-se l’Estat d’Alarma.

Aquest primer assaig va tindre lloc al pati de l’Escola de Música i per treure-li la part positiva es va obrir al públic, amb l’aforament reduït, per tal de complir les mesures de seguretat sanitàries recomanades. Així els amants de la música han pogut gaudir de la música en directe i podran fer-ho cada divendres a les 21:30 h.

“Després de la parada cultural que hem viscut al nostre poble a causa de la pandèmia de la covid-19 aquests assajos donen l’oportunitat als ciutadans i ciutadanes d’Oliva de gaudir de la música al carrer i tornar a reviure la cultura del nostre poble” assenyalava l’alcalde David González.

L’associació artístic-musical d’Oliva, la qual gestiona l’Escola de Música anuncia que s’obri el termini per a inscripcions per al curs 2020/21 i la matrícula haurà de fer-se de forma telemàtica. Els horaris i els espais s’han adaptat per complir la normativa i garantir la millor docència i qualitat dins de les circumstàncies actuals. Una vegada presentada la matrícula, aquesta serà confirmada posteriorment per l’Escola de Música per missatge o trucada telefònica.

Cal recordar que les obres de millora d’accessibilitat de l’Escola estan a punt de finalitzar, el regidor de Cultura i Música, Julio Lloca afirma que “aquestes obres tenen l’objectiu d’eliminar les barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda per tal de fer possible l’accés de qualsevol persona”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.