laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Trabajos de limpieza
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 02 de julio de 2020

INICI DELS TREBALLS DE NETEJA DE LES SÉQUIES, VALLS I MÀNEGUES D’OLIVA, A TRAVÉS DEL SEPE 2020

 

• Els treballs es realitzen durant tres mesos, a càrrec de treballadors contractats per l’ajuntament, a través de subvencions del Ministeri de Treball (SEPE).
• El regidor del departament d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat, ha confirmat l’inici dels treballs de neteja que s’executen a les diferents séquies, valls i mànegues del terme municipal des d’ahir, 1 de juliol.

Cal recordar que aquests treballs es desenvolupen en totes les zones, de forma preventiva, de forma anual a través d’unes subvencions concedides pel Ministeri de Treball per part del SEPE i que en el seu moment va ser sol·licitada per part del Departament d’Ocupació i Empresa.

En total s’han contractat 36 treballadors, dels quals 32 són peons i 4 capatassos. Els treballs es localitzaran en els diversos desaigües i marges de séquies d’Oliva. Es realitzen de forma manual, i consisteixen a l’eliminació d’abocaments incontrolats de naturalesa diversa, eliminació de la vegetació del centre del llit i dels laterals, açò permet millorar la qualitat mediambiental i disminuir els problemes d’inundació derivats de les pluges torrencials. La durada dels treballs serà de tres mesos.

Està previst que, al llarg d’aquestos tres mesos, s’actue en la zona del vall Nou, zona de la séquia Mitjana, la manegueta de la platja (depuradora), la manegueta de la Genovesa, el vall de Burguera, el riu d’Alfadalí, el lateral del camí de les Marjaletes, i al vall de les Fonts.

Des de la Regidoria d’Ocupació i Empresa, el seu regidor Kino Calafat ha valorat molt positivament aquesta línia concedida, ja que “es tracta d’unes ajudes importants per a la nostra ciutat, que disposa d’un sector agrícola que té un volum de feina més elevat durant la temporada d’hivern, i que ara, als mesos d’estiu, es pot vore beneficiat a través d’aquesta línia de subvenció del Ministeri.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.