laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Becas comedor
Foto: VD/2020
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 02 de julio de 2020

BELLREGUARD DONARÀ BEQUES DE MENJADOR DURANT L’ESTIU

 

• L'Ajuntament de Bellreguard assumirà el cost de pagar durant aquest estiu beques de menjadors per als xiquets i xiquetes que han gaudit d'aquestes ajudes econòmiques durant el curs escolar.
• Ha estat una de les propostes més votades en els Pressupostos Participatius Socials posats en marxa enguany, i els interessats poden demanar-ho ja i fins el dia 8 de juliol.

Aquestes beques de menjador d'estiu només podran sol·licitar-se per a aquells xiquets i xiquetes que hagen sigut beneficiaris de les beques de menjador al curso 2019-2020 i que estiguen empadronats i escolaritzats en el municipi de Bellreguard almenys durant l'últim any escolar.

- Per a sol·licitar una beca de menjador d'estiu cal omplir la instància que es pot trobar a la Llar Juvenil en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores.
- Als beneficiaris els serà lliurat un val per a poder arreplegar els menús diaris en els diferents establiments de menjar existents al poble.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.