laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Creación de un carril bici a la playa
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 01 de julio de 2020

XERACO INICIA LES OBRES DEL CARRIL BICI A LA PLATJA

 

• L'ajuntament de Xeraco vol anunciar, a través d'aquest comunicat de premsa, la posada en marxa de la primera fase del projecte del carril bici que se sufragarà amb una subvenció de la Diputació que ascendirà a 200.000 euros.
• Es tracta d'un dels projectes més demandats pels veïns i veïnes del municipi, després d'anys de reivindicacions, Xeraco comptarà amb un carril bici que unirà el municipi amb la platja.

El primer tram comprendrà des del poble fins a l'empresa Martí Navarro, i ja el segon anirà des de Martí Navarro fins a la zona de la platja. Les actuacions contemplen un pressupost, com anunciàvem, de 200.000 euros i suposaran la creació d'un itinerari per a bicicletes i passeig.

Segons informen des del consistori, estarà adaptat i es construirà perquè no s'haja de modificar en un futur en el moment en el qual es desenvolupe el Pla General. D'aquesta manera, anirà alineat i habilitat perquè al dia de demà romanga en la seua ubicació inicial.

Aquest carril bici estarà degudament asfaltat, senyalitzat i amb il·luminació per a garantir la seguretat dels ciclistes i vianants que circulen per ell.

L'alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, ha manifestat que "aquesta inversió compleix amb un desig que teníem en l'executiu local. Aquesta zona permet als veïns circular amb bicicleta fent esport d'una forma segura. Hem de promoure costums sans i sens dubte amb el carril bici potenciarem l'ús de la bicicleta entre els ciutadans i les ciutadanes".

- El primer edil ha recalcat que l'objectiu de l'equip de govern és executar el primer tram entre el 2020 i 2021; i el segon tram abans que finalitze la legislatura.
- "Aquest projecte beneficia a tots, majors i joves, esportistes i afeccionats, tots podran gaudir d'un espai per a bicicletes amb la finalitat de poder potenciar comportaments saludables".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.