laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 01 de julio de 2020

BELLREGUARD POSA EN MARXA LES AJUDES A FAMÍLIES, EMPRESES I AUTÒNOMS AFECTATS PER LA COVID-19 PER AL PAGAMENT DELS REBUTS DE L’AIGUA

 

• Hui s’ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds d’unes subvencions que poden arribar al 60% de l’import del servei.
• Àlex Ruiz: “Ajudem a aquells que més ho necessiten per a rebaixar l’impacte econòmic de la crisi sanitària en les seues vides i la seua activitat”.
• Joan Marco: “És en aquests complicats moments quan, més que mai, l’Ajuntament ha d’estar al costat dels veïns i veïnes”.

L’Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa el procediment per tal que els veïns i veïnes del poble puguen accedir a subvencions per a fer front a les despeses dels serveis d’aigua potable i sanejament. Des de hui mateix es poden sol·licitar ja les ajudes que tenen com a finalitat sufragar el cost d’aquests serveis durant la vigència de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.

L’objectiu és doble, segons explica l’alcalde, Àlex Ruiz: “D’una banda, ajudar a les famílies amb major vulnerabilitat per la situació sanitària actual; per l’altra, ajudar a les empreses que han vist paralitzada la seua activitat professional o disminuïda la seua facturació com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma”. D’aquesta manera, remarca l’alcalde, “ajudem a aquells que més ho necessiten per a rebaixar l’impacte econòmic de la crisi sanitària en les seues vides i la seua activitat”.

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Marco, ha posat l’accent en que aquesta és una més de les accions posades en marxa “per tal de dinamitzar l’activitat”, ja que “és en aquests complicats moments quan, més que mai, l’Ajuntament ha d’estar al costat dels veïns i veïnes”.

Pel que fa a les empreses i autònoms, poden acollir-se a les ajudes si van vore suspeses les seues activitats com a conseqüència de l’estat d’alarma, o si han vist reduïda la seua facturació almenys en un 75%,

En allò referent a les famílies, poden ser beneficiàries de les subvencions aquelles en les quals algun dels seus membres haja patit un ERTO o estiga en situació de desocupació com a conseqüència de la COVID-19; les famílies nombroses; i les monoparentals.

Quant a l’import de les ajudes, per a les empreses poden arribar al 60% dels rebuts de l’aigua si van tindre que suspendre l’activitaty, i al 40% si van vore reduïda la facturació. En el cas de les famílies, poden arribar també a un màxim del 60% de l’import del rebut.

Les empreses hauran de presentar les sol·licituds a través de la seu electrónica de l’Ajuntament de Bellreguard: https://bellreguard.sedelectronica.es/info.0. (página externa a este diario) Per la seua banda, tant els autònoms com les famílies poden fer-ho per eixa mateixa via o, si ho prefereixen, de manera presencial en el registre de l’Ajuntament de Bellreguard.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES SOL·LICITUDS

Per al cas de sol·licitar la subvenció corresponent al primer rebut trimestral del servei de l’aigua, el termini de presentació és de l’1 al 31 de juliol, ambdós inclosos. Per al cas del segon rebut trimestral, serà de l’1 al 30 d’octubre.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.