laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Santiago García
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 01 de julio de 2020

SANTIAGO GARCÍA ÉS EL NOU PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ DE FALLES D’OLIVA, FINS A MARÇ DE 2021

 

• L’alcalde i la regidora de Festes han felicitat García, de qui alaben la seua valentia i dedicació per les falles L’assemblea de la Federació de Falles d’Oliva va aprovar dilluns per unanimitat la candidatura de Santiago García Chillón per a presidir l’entitat fins a març de 2021, quan se celebraran les festes ajornades a causa de la COVID-19.

García, que ja va assumir el càrrec provisionalment el passat mes de març, accedeix a la presidència en un any complicat per al col·lectiu, tant per l’actual crisi sanitària com per la sobtada pèrdua de Vicent Pérez, de qui va ser amic personal i mà dreta en la federació. “Treballarem amb les set comissions perquè les Falles del 2021 siguen una realitat.

Tots els càrrecs festers, començant per la Fallera Major d’Oliva, Elia Sanchis, i la seua cort d’honor, han de gaudir el seu any i compartir-lo amb el poble. A més, ens devem a Vicent, i per això estic ací, perquè cal acabar el seu mandat, sens dubte una etapa molt fructífera per a les Falles d’Oliva”, ha assenyalat. En aquest sentit, García estarà acompanyat pel 100% dels membres de l’anterior executiva, que continuaran la seua tasca fins al pròxim març.

García ha sigut vicepresident primer de la federació des de 2016, i va formar part de la junta gestora que va dirigir Pérez en 2015. És faller de la comissió Barri Sant Francesc, de la qual va ser president els anys 2008 i 2009, i vicepresident fins a 2016. Entre altres, també ha sigut delegat de casal, càrrec que ha ocupat fins a l’actualitat. La seua família està estretament lligada a la festa, i és conegut per la seua feina al capdavant del Bar El Leñador, que va regentar durant molts anys, i com a vicepresident de l’associació hostalera Gastroliva.

David González, alcalde d’Oliva, ha donat l’enhorabona a Santiago García, i a tot l'equip de persones que l'acompanyen. “Conec a Santi personalment i com a faller, i puc afirmar sense equivocar-me que la bona gestió i l’entesa entre les falles d’Oliva estan garantides. Per descomptat, val a dir que compta amb el meu suport i el de l'Ajuntament d'Oliva.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.