laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Información deportiva
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 30 de junio de 2020

OLIVA REPARTEIX 1000 FULLETS AMB INFORMACIÓ ESPORTIVA PER ALS USUARIS DELS SERVEIS ESPORTIUS MUNICIPALS

 

• Durant el confinament, la Regidoria d’Esports ha llançat el programa Activa’t amb exercicis online per a la gent gran.
• Des de hui, es repartirà 1000 fullets informatius per tal que la gent gran continue practicant esport a casa i a l’aire lliure.

L’Ajuntament d’Oliva i la Regidoria d’Esports ha començat a repartir, en les cases de tots els usuaris dels Serveis Esportius Municipal, un fullet amb activitats esportives amb l’objectiu de continuar potenciant l’esport en la gent gran.

* A més, aquest fullet també es podrà aconseguir en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

Els i les usuàries disposaran d’un catàleg en paper que reuneix 8 sessions d’activitats físiques esportives elaborades pels monitors, tècnics i entitats col·laboradores dels Serveis Esportius Municipals. A més, la gent gran disposarà de recomanacions alimentàries i dos jocs per practicar en casa o a l’aire lliure.

Aquest fullet és un complement al programa Activa’t que es llançà a través de xarxes socials durant el confinament, i que animava a tota la família a practicar a casa.

Des de la primera setmana, els veïns i veïnes tenien al seu abast activitats esportives adaptades per a la gent gran i elaborades per professionals qualificats.

A més, els tècnics, monitors i col·laboradors durant tot el confinament han mantingut contacte directe amb la gent gran per tal d’animar-los a continuar practicant esport des de casa. Aquest contacte es realitzava a través de cridades telefòniques o videotrucades i s’ha aconseguit que la gent gran continuarà amb les seues rutines esportives i s’ha evitat lesions greus.

La Regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que des de Serveis Esportius Municipals s’ha realitzat un gran treball per tal de continuar amb les activitats esportives però sempre adaptant-se a les normes de seguretat i sanitàries. A més, ha agraït la gran llavor realitzada pels monitors i tècnics que s’han adaptat a la nova realitat i han aconseguit emparar a la gent gran.

* Per altra banda, Yolanda Navarro ha avançat que el fullet que s’està repartint a les cases serà el primer d’una sèrie d’accions informatives que la Regidoria d’Esport està elaborant.

Durant els pròxims mesos es prepararà nous fullets amb les notícies esportives més importants, els èxits dels esportistes d’Oliva des de la categoria base fins a l’elit i informació rellevant de l’esport a la ciutat d’Oliva.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.