laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 26 de junio de 2020

EL POLIESPORTIU D’OLIVA S’UNEIX A LA CAMPANYA PER LA DIVERSITAT IMPULSADA PER L’AJUNTAMENT

 

• Hui divendres s’ha col·locat al Poliesportiu Municipal una pancarta reivindicativa pels drets de les persones LGTBI i l’esport.
• Yolanda Navarro, regidora d’Esports, ha explicat que, amb accions com aquesta, els més menuts i els majors prenen consciència de la diversitat.

La Regidoria d’Esports i els Serveis Esportius Municipals s’han unit a les accions reivindicatives realitzades des de la Regidoria d’Igualtat i Diversitat, i des de hui al Poliesportiu Municipal s’ha col·locat una pancarta inclusiva i respectuosa amb la diversitat al món esportiu.

Enguany, per la COVID-19, no serà possible cap manifestació ni acte reivindicatiu, i per tant, des de la Regidoria d’Esports s’ha volgut donar visibilitat al col·lectiu LGTBI en el vessant esportiu. Amb aquesta acció es pretén donar veu i suport real, a més de conscienciar i educar, a tots els xiquets i xiquetes que acudeixen al Poliesportiu a practicar el seu esport preferit.

La regidora d’Esport, Yolanda Navarro ha explicat que el Poliesportiu és un edifici municipal on cada dia moltes persones acudeixen per tal de practicar esport, i és un referent a la ciutat. Per això, des de la Regidoria d’Esports s’ha decidit col·locar aquesta pancarta que donarà suport, visibilitat i inclusió al col·lectiu LGTBI, i oferir a les persones més menudes una visió i el respecte a la diversitat també en el vessant esportiu.

“Volem que aquest tipus d’accions socials i reivindicatives perduren en el temps per tal de conscienciar a tota la ciutadania de la diversitat i el respecte a l’altre. Al Poliesportiu, molts xiquets i xiquetes practiquen esport i com a administració tenim l’obligació d’inculcar-los la llibertat d’estimar a qui cadascú vulga”, ha afirmat Yolanda Navarro.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.