laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 26 de junio de 2020

LES BIBLIOTEQUES D’OLIVA REOBRIN AMB RESTRICCIONS

 

• La Biblioteca de Tamarit i la Biblioteca de l'Envic recuperen la seua activitat, però ho fan amb una sèrie de restriccions per tal d'adaptar-se a la nova normalitat i complir les mesures de seguretat.
• Per una banda, estarà restringit l'accés a col·leccions i la consulta en sala. L'estudi en sala tindrà llocs limitats per a garantir la distància de seguretat i les mesures d'higiene.

Per altra banda, els serveis que estan disponibles són el préstec de llibres i la consulta del Catàleg, les devolucions, la informació bibliogràfica i bibliotecària, el préstec interbibliotecari i el préstec de llibres electrònics, conegut com a EBIBLIO.

L'horari d'ambdues biblioteques serà de 9.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres. És obligat l'ús de mascareta i la neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic, proporcionat per la biblioteca per a totes aquelles persones que vulguen accedir-hi.

El regidor de Cultura i Biblioteques Julio Llorca afirma que "després que les biblioteques hagueren de romandre tancades tant de temps, és necessari oferir els serveis, amb les restriccions pertinents. Volem oferir a la ciutadania el millor servei, alhora que mirem de cuidar la seguretat dels veïns i veïnes per tal de protegir-los davant de la COVID-19".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.