laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia

Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 25 de junio de 2020

HUI DIJOUS S'HA COL·LOCAT A L'AJUNTAMENT LA BANDERA LGTBI PER PART DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL D’OLIVA

 

• Un any més es commemora el dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Aquest dia té lloc el 28 de juny, dia en què es commemoren els disturbis de Stonewall (Nova York) de 1969, que van marcar l'inici del moviment d'alliberament homosexual.

Enguany és diferent als anteriors, no serà possible la manifestació en la qual reclamem els drets LGTBI. Encara que en aquests últims anys hem avançat com a societat, continua sent necessari eixir al carrer, any rere any, per reivindicar-nos.

L'avanç real requereix un ferm compromís general de tota la societat i el suport real i efectiu de totes les administracions. Volem una democràcia realment inclusiva i respectuosa amb la diversitat i amb els drets de totes les persones. Siguem persones LGTBI o no, perquè som molt més que la nostra sexualitat i gènere.

Per tot això, des de l’Ajuntament d’Oliva continuarem lluitant pels nostres drets, per a aconseguir la plena igualtat i eliminar la LGTB-fòbia, dins i fora de les nostres fronteres. Mai farem un pas enrere davant la discriminació. Defensarem els nostres drets i llibertats fins a gaudir del ple reconeixement de les persones LGTBI. Lluitarem fins a aconseguir la plena igualtat per al col·lectiu LGTBI i la vertadera democràcia cap a totes les dones, homes i persones amb identitats no binàries. Volem per a tot el col·lectiu una vida plena, lliure d’insults, amb plens drets laborals.

“Aquest dia és important i necessari per a visibilitzar i defensar els drets de totes les persones sense cap classe de distinció” assenyalava la regidora d’Igualtat i Diversitat, Anna Mena.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.