laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 23 de junio de 2020

SALVADOR GREGORI: 'HAVER FET ELS DEURES AMB ANTERIORITAT ENS HA PERMÉS AFRONTAR ECONÒMICAMENT LA CRISI DE LA COVID-19'

 

• El regidor delegat d'Economia i Hisenda ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar del resum de les operacions realitzades des del seu departament durant el període de confinament provocat per la COVID-19 entre el 13 de març i el 22 de juny.

En total, durant aquest període l'Ajuntament de Gandia ha realitzat 5.145 operacions per valor d'11.468.827,53 €, dels quals prop d'1,7 milions d'euros s'han destinat a subvencions i ajudes (rendes d'emergència). En el cas de les subvencions esportives, aquestes es van agilitzar per evitar que els clubs esportius de la ciutat patiren econòmicament a causa del paró en l'activitat.

Pel que fa al PMP, l'edil ha destacat que tot i el confinament, aquest indicador continua mantenint-se per baix dels 30 dies que marca la llei. "Els períodes mitjans de pagament han continuat sota dels 30 dies i la injecció de diners cap a la ciutat ha alleujat moltes situacions difícils tant de particulars com d'empreses. Tot i la minva general d'ingressos la Tresoreria de l'Ajuntament aguanta la liquiditat adequadament".

Gregori ha valorat positivament el teletreball i l'esforç que s'ha fet des del consistori per aconseguir que els treballadors municipals puguen continuar desenvolupant la seua tasca. "Ha funcionat adequadament: no s'ha deixat de treballar de forma remota en cap moment del confinament. L'Àrea d'Hisenda ha seguit la seua dinàmica laboral amb tot el rigor i diligència que des de fa 5 anys hem mantingut".

D'altra banda, els fons compromesos per fer front a la COVID-19, estan ja disponibles per ser lliurats als beneficiaris.

Finalment, Gregori ha explicat que "Res és per casualitat: haver fet els deures en 2019 ha permés que actualment la higiene i la bona salut dels comptes municipals permeten treballar amb un matalàs important de recursos i ajudar a la ciutadania. Per fer el 2019 el que tocava, ara podem fer el que necessita la ciutadania".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.