laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22 de junio de 2020

GANDIA REALITZA UNA COMPRA EXTRAORDINÀRIA DE LLIBRES PER AUGMENTAR EL FONS DE LA XARXA MUNICIPAL DE BIBLIOTEQUES

 

• S'inverteixen 15.000 € a adquirir material bibliogràfic en les llibreries locals.
• Gandia invertirà 15.000 € en una compra extraordinària de material bibliogràfic per enriquir els materials que disposa la xarxa de biblioteques de la ciutat.

Així ho ha anunciat el regidor delegat de l'IMAB, Jose Manuel Prieto qui ha recordat que la iniciativa va ser una de les acordades en el Pacte de Ciutat juntament amb altres actors socials.

Prieto ha destacat que amb la crisi de la COVID-19 "els llibres una vegada utilitzats pels usuaris han de posar-se en quarantena pel que era necessari augmentar el fons disponible i per una altra, aconseguim estimular les llibreries de la nostra ciutat, ja que les compres es realitzaran en aquests establiments".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.