laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Música en las calles
Foto: VD/2020

Fuente:
Ayuntamiento de Potries
Valencia 19 de junio de 2020

POTRIES RETORNARÀ LA MÚSICA ALS CARRERS EN UN DE LES PRIMERES CERCAVILES ON ELS MÚSICS PRESENTARAN LES MESURES DE SEGURETAT I PROTECCIÓ DE MÚSICS I INSTRUMENTS DE LA NOVA NORMALITAT MUSICAL

 

• Després de mesos d'inactivitat, i per la impossibilitat de tocar a l'aire lliure, la localitat de Potries es llança als carrers per a fer un dels primers passacarrers en el territori valencià i que se celebrarà el dissabte 20 de juny, a partir de les 20 hores.
• El primer passacarrer de la nova normalitat serà una realitat gràcies als elements de seguretat i desinfecció que portaran tant músics com instruments i que seran una mostra per a totes les societats musicals i esdeveniments a l'aire lliure.

Un acte que serà una realitat gràcies a l'Associació Artísticomusical Sant Blai de Potries i a l'Ajuntament de Potries que organitzen este acte amb totes les garanties que ofereixen els elements de protecció utilitzats per a celebrar el Dia Internacional de la Música que se celebra este diumenge 21 de juny.

Com a mesura general s'ha marcat la corresponent distància de seguretat -mínim metre i mig- determinada per a evitar contagis i, a més, els instrumentistes de vent estrenen unes noves mascaretes per als seus instruments, que és la primera vegada que ixen al carrer.

Tots els elements de protecció tenen la seua garantia de qualitat i les certificacions corresponents gràcies als productes de l'empresa valenciana SANIMUSIC, experts des de fa més de 30 anys en desinfectants i en l'àmbit musical.

A més de les màscares citades, els músics de la Banda de Potries mostraran una mascareta amb tall transversal per als músics d'instruments de vent i pantalles de protecció per als percussionistes i el seu director, elements que ajuden a garantir la seguretat de les distàncies marcades.

Estes i altres mesures que estan apareixent en el mercat, com les mascaretes per a cantants, estan començant a ser la solució per als assajos, actuacions, cercaviles i concerts durant la desescalada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.