laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento del derribo de la antigua agencia de turismo
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18 de junio de 2020

GANDIA COMPTARÀ AMB UN NOU RETEN DE LA POLICIA LOCAL A LA PLATJA

 

• L'edifici s'instal·larà al solar que ocupava l'antiga oficina de turisme situada a primera línia.
• El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, ha informat que ahir van començar les obres de l'antiga Tourist Info situada a primera línia de la platja de Gandia.
• Una actuació programada per a després de l'estiu però que s'ha avançat a causa de les necessitats provocades per la crisi sanitària de la COVID-19.

Arnau ha explicat que els treballs tindran un procés d'execució ràpid i que en breu els agents que patrullen la platja comptaran amb un nou espai a la seua disposició. "Davant la necessitat d'augmentar els efectius de la platja i per augmentar la seguretat de les persones que acudeixen a aquesta, hem decidit procedir a l'enderroc de l'antic edifici que es trobava en molt mal estat".

"Tenim les dependències del Moll dels Borja, que durant l'estiu compartim amb agents de la Policia Nacional, però ara necessitem un espai per a albergar el nou dispositiu, ja que duplica el nombre d'agents destinats a la zona. Aquesta iniciativa també ens permetrà ser més àgils i efectius en les nostres actuacions".

Una vegada finalitzat l'enderroc, s'instal·larà una construcció modular que permetrà instal·lar una oficina d'atenció al ciutadà, a més d'espais destinats als agents i els vehicles que utilitzaran durant aquesta campanya estival.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.