laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16 de junio de 2020

L'AJUNTAMENT DE GANDIA AJUDA A MÉS DE 2.000 FAMÍLIES VULNERABLES DURANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS

 

• Entre el 16 de març i el 12 de juliol L'Ajuntament ha mobilitzat més de 700.000?€ en ajudes d'emergència, lots de aliments i medicaments.
• Un vegada aconseguida la fase III, el govern de Gandia ha procedit a fer balanç de la tasca realitzada pel departament de Benestar Social en col·laboració amb el de Sanitat.
• S'ha ajudat a un total de 2.017 famílies vulnerables, a qui se'ls ha ofert algun tipus de recurs dels que l'Ajuntament de Gandia ha ofert entre el 16 de març i el 12 de juliol.

Mitjançant el programa 'Jo em quede a casa' prop de 140 persones que ho han necessitat han sol·licitat ajuda al consistori. Una vegada analitzada la necessitat, voluntaris de Creu Roja han estat els encarregats de realitzar la compra d'aliments o en la Farmàcia.

D'altra banda, s'han distribuït durant la pandèmia menús a 81 famílies sense recursos i 73 lots / beca menjador per garantir l'alimentació bàsica dels més menuts. D'aquesta manera s'han evitat aglomeracions de persones al menjador social de Bunyoleres sense Fronteres.

* Quant als lots d'aliments, s'han distribuït 721 lots a famílies sense recursos des de l'inici de la quarantena.

El gruix de les atencions ha correspost a la tramitació de prestacions econòmiques. En total s'han tramitat aquest tipus d'ajudes a 1.457 famílies en primera instància i a 1.025 se'ls ha cursat ja la segona ajuda.

En aquest apartat, el govern de Gandia ha mobilitzat mitjançant successius Decrets d'alcaldia un total de 721.377,18 € que s'han destinat a pal·liar les necessitats de famílies vulnerables.

* En un altre ordre de coses, el servei d'atenció psicològica ha realitzat un total de 615 atencions.

Paral·lelament, s'ha habilitat en un local cedit per Càritas allotjament per a 11 persones sense sostre a més de subministrar l'alimentació diària necessària a les 27 persones sense sostre que resideixen actualment al CAI.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.