laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Alicia Izquierdo
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19 de mayo de 2020

GANDIA CONTRACTARÀ 39 ATURATS DEL SECTOR AGRÍCOLA A L’ESTIU

 

• Durant 3 mesos, a partir de finals de juny, realitzaran treballs relacionats amb la conservació i millora del patrimoni forestal i mediambiental als Ullals, al Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell, en estructures agràries de Gandia i a la Platja de l’Auir i la Devesa.
• S’hi destinaran més de 193.000 €, gràcies en bona part a una subvenció del Servicio Público de Empleo Estatal, SEPE, amb l’objectiu de pal·liar la desocupació quan acaben les campanyes agrícoles. L’Ajuntament hi posarà 11.000 €. La selecció de personal la realitzarà directament el SEPE.
• Alícia Izquierdo: “Un any més, ens acollim a aquesta subvenció, ja que considerem que és una ajuda important per a les persones que treballen en el camp i es queden sense treball una vegada finalitza la campanya. A més, es contribueix a millorar i conservar el nostre entorn natural, gràcies també als coneixements d’aquests treballadors i treballadores del sector primari”.

La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni, Alícia Izquierdo, ha anunciat aquest matí que el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, a través del SEPE, ha atorgat una ajuda de 182.757'69 € per a la contractació a partir de finals de juny de 39 persones aturades agrícoles per a la realització de tasques de conservació i desenvolupament del patrimoni forestal, del medi ambient, la prevenció d’incendis o la creació i millora d’infraestructures rurals en diverses zones de l’àrea periurbana de Gandia. L’Ajuntament hi afegirà 11.000 € més.

Les contractacions no seran mensuals com fa dos anys, sinó de 3 mesos, per tal de donar major estabilitat laboral als treballadors del sector agrícola durant la temporada baixa del sector.

Així, el SEPE farà la selecció de 3 Enginyers tècnics forestals, 4 Capatassos i 32 treballadors no especialitzats, que hi realitzaran diferents tasques a les zones dels Ullals, el Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell, en estructures agràries de Gandia i a la Platja de l’Auir i la Devesa.

“Un any més, ens acollim a aquesta subvenció, ja que considerem que és una ajuda important per a les persones que treballen en el camp i es queden sense treball una vegada finalitza la campanya. A més, es contribueix a millorar i conservar el nostre entorn natural, gràcies també als coneixements d’aquests treballadors i treballadores del sector primari”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.