laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 19 de mayo de 2020

LA II KDD BENÈFICA - OBRINT CAMINS 4 X 4 OLIVA NO TÉ DATA ASSIGNADA PERÒ REBRÀ LA COL·LABORACIÓ DE L’AJUNTAMENT D’ OLIVA

 

• La II KDD Benèfica Obrint Camins 4x4 Oliva tindrà lloc en els pròxims mesos a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Les autoritats sanitàries seran les encarregades de valorar en quin moment es podran desenvolupar activitats esportives i socials obertes al públic. Fins que no es decrete aquesta situació, les administracions públiques no podran organitzar i tampoc col·laborar en esdeveniments que aglomeren a ciutadans.

La regidora de Festes i Esports, Yolanda Navarro ha assegurat que la II edició de la KDD Benèfica Obrint Camins 4x4 Oliva tindrà lloc quan la crisi sanitària haja acabat i les autoritats sanitàries decreten la posibilitat de realització. “Es deu garantir la seguretat de participants i públic general en qualsevol esdeveniment festiu i esportiu, per tal d’evitar qualsevol possible contagi de la Covid-19” ha afirmat Yolanda Navarro. I a més, la regidoria de Festes i Esports ha declarat que la II edició d’aquest gran esdeveniment comptarà amb el recolzament i col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, com ocorregué l’any passat. Donant així valor a la gran tasta realitzada per l’organització i fomentat sempre els valors solidaris que es promouen.

L’edició del passat any congregà a més de 120 cotxes i enguany es preveia un augment considerable de participació, més activitats lúdiques i socials, i per descomptat, més solidaritat. Aquesta edició deurà esperar però des de l’Ajuntament d’Oliva s’anima a l’organització a seguir treballant per tal de realitzar un esdeveniment únic en la ciutat.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.