laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15 de mayo de 2020

EL CONSELL MUNICIPAL DE LA DIVERSITAT LGTBI ANALITZA NOVES FORMES DE CELEBRACIÓ DE L’ORGULL GANDIA 2020

 

• Com a conseqüència de la crisi originada per la COVID-19, la programació LGTBI també ha hagut de reinventar-se.
• Des del departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, recorden tota la tasca realitzada durant els darrers mesos, en formació en diversitat, també dins de les aules escolars i la gran acollida per part dels centres, que reivindiquen la necessitat d’aquesta formació per a la prevenció de l’assetjament escolar i les discriminacions per qüestions d’orientació sexual i/o identitat de gènere.

Dimecres passat va tindre lloc la primera reunió del Consell Municipal LGTBI de forma telemàtica, presidida per Juana Navarro, regidora de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives. Aquest Consell LGTBI s’emmarca dins de la setmana del 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. En aquest Consell telemàtic estigueren presents membres tècnics i representants de les principals associacions LGTBI, i entitats i ONG de la ciutat, així com diferents representants polítics de la ciutat.

Com a conseqüència de la crisi originada per la COVID-19, la programació LGTBI també ha hagut de reinventar-se i, per aquest motiu, a la reunió es van parlar de les diferents propostes culturals i de les activitats que es realitzaran a la ciutat els pròxims mesos, entorn de la diversitat, especialment per a la celebració de l’Orgull LGTBI 2020.

A més a més, des del departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, es va recordar tota la tasca realitzada durant els darrers mesos, en formació en diversitat, també dins de les aules escolars i la gran acollida per part dels centres, que reivindiquen la necessitat d’aquesta formació per a la prevenció de l’assetjament escolar i les discriminacions per qüestions d’orientació sexual i/o identitat de gènere, on s’han mostrat els diferents tipus de famílies que hi ha, ensenyant a conviure des del respecte, la igualtat i la diversitat.

Pel que fa als membres dels col·lectius i de les associacions LGTBI, van transmetre suggeriments i aportacions, sempre quedant a l’espera que l’evolució de la ciutat siga positiva, per tal de poder reprendre les activitats amb total normalitat.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.