laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 14 de mayo de 2020

COMENCEN LES OBRES DE RENOVACIÓ DELS PARCS INFANTILS DE CORTS VALENCIANES I DEL POLIESPORTIU

 

• L'ajuntament de Xeraco ja ha començat les obres de condicionament i manteniment dels parcs infantils de Corts Valencianes i del poliesportiu per a adequar aquests espais a les normatives de seguretat, potenciar el contingut lúdic d'aquests parcs i fer-los més atractius per als més xicotets i xicotetes.

- A més, es milloraran el mobiliari i elements de joc; i per a això es comptarà també amb enginyer i empresa constructora locals.
- Des del consistori es continua així millorant les àrees infantils del municipi, amb l'objectiu principal d'afavorir la trobada de xiquets i xiquetes, i famílies en espais públics.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.