laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11 de mayo de 2020

“ET TOCA A TU"
DONEM SUPORT AL NOSTRE COMERÇ I HOSTALERIA

 

• L’Àrea de Polítiques Econòmiques i Comerç llança una campanya de suport i sensibilització per tal d’animar la ciutadania a tornar a consumir als nostres establiments. Però des de la responsabilitat de mantindre totes les normes de seguretat, pel que fa al distanciament social i la higiene.
• S’hi ha repartit 4.000 cartells per comerços i hostaleria recordant les regles bàsiques d’higiene i prevenció.

L’àrea de Polítiques Econòmiques i Comerç ha llançat una campanya sota el lema “Et toca a tu. Donem suport al nostre comerç i l’hostaleria”, apel·lant a la conscienciació de la ciutadania perquè consumisca als establiments de la ciutat, recuperant la nova normalitat i ajudant un sector que està patint greument les conseqüències de la crisi sanitària per la COVID-19.

Tot i això, també es demana prudència i responsabilitat, perquè ara més que mai cal respectar i mantindre les normes de seguretat i higièniques establertes per a aquesta Fase I que s’enceta hui dilluns a tota l’àrea de Salut de Gandia.

- El departament que dirigeix Ferran Martínez està repartint 4.000 cartells per a tots els establiments recordant les normes bàsiques d’higiene i prevenció.
- Comerciants i hostalers ja tenen des del cap de setmana 4.000 fullets informatius amb la normativa.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.