laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cultura
Foto: VD/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11 de mayo de 2020

GANDIA NO PROGRAMARÀ ESDEVENIMENTS CULTURALS EN LA FASE 1

 

• El govern de Gandia, apel·lant a la responsabilitat, considera que és molt precipitat programar actes i espectacles culturals oberts al públic.

El regidor de Cultura, Nahuel González, assenyala: “Pensem que cal ser prudents i responsables. Tenim mecanismes com el projecte #CulturaACasa per a poder programar i per això apel·lem a la responsabilitat i analitzarem, fase a fase, si obrir o no i si fer activitats en el Teatre Serrano o a la Casa de Cultura. En aquesta primera fase considerem que cal prioritzar al sector privat com l'hostaleria i el comerç”.

El departament de Cultura aposta per la responsabilitat i continuarà amb el projecte #CulturaACasa, encara que amb una evolució (a partir del dilluns 18), ja que realitzarà concerts i espectacles, a porta tancada, que continuaran sent difosos a través de les xarxes socials.

L’Ajuntament de Gandia no programarà esdeveniments culturals a pesar que amb la Fase I es permeten actes i espectacles culturals de menys de 30 persones en llocs tancats (amb 1/3 d'aforament) i actes i espectacles culturals a l'aire lliure de menys de 200 persones (sempre que siga assegut i mantenint la distància necessària). Apel·lant a la responsabilitat, el govern de la ciutat considera que és molt precipitat programar actes i espectables culturals oberts al públic. El regidor de Cultura, Nahuel González, apel·la a la responsabilitat: “Pensem que cal ser prudents i responsables. Tenim mecanismes com el projecte #CulturaACasa per a poder programar i per això apel·lem a la responsabilitat i analitzarem, fase a fase, si obrir o no i si fer activitats en el Teatre Serrano o la Casa de Cultura. En aquesta primera fase considerem que cal prioritzar al sector privat com l'hostaleria i el comerç”.

Així, el departament de Cultura aposta per evolucionar en la programació del projecte #CulturaACasa i no es programaran espectacles amb públic durant el mes de maig. Durant aquest mes continuarà el projecte, ja consolidat, #CulturaACasa amb concerts i representacions artístiques en directe que tindran lloc en els espais culturals públics, encara que a porta tancada. Seran difosos a través de les nostres xarxes socials, apel·lant, com assenyala González, a la responsabilitat:
Així doncs, aquesta nova “fase” del projecte #CulturaACasa començarà la pròxima setmana. Durant aquesta setmana es continuaran desenvolupant tallers, concerts i representacions a través de les xarxes socials de @culturagandia i @gandiacultura, com estàvem fent fins al moment:

- El dimarts 12, el fotògraf Pere Huerta revisarà en “Fotografia Confinada” conceptes essencials: retrat, formes bàsiques i composició, a les 19 hores en directe en Facebook on resoldrà dubtes dels participants del taller.

- El dimecres 13 arriba “Dimecres a escena” amb Marlén López i Abraham Sanjaime i l'obra “L’Atur”, també a les 19hores en directe en Facebook.

- “Cuinem amb tu” arriba puntual el dijous amb Empar Rodríguez, que aquesta setmana, també en directe des del nostre Facebook, elabora “Coques de dacsa amb gamba i ceba”

- El divendres 15 coneixerem una nova tècnica artística de la mà de Lorena Gorrita en “Taller Veinart”: tècnica de batik per a majors i xiquets.

- El dissabte 16, a les 19 hores (com totes les activitats de CulturaACasa), tindrà lloc el Vermut Musical amb l'actuació del grup De Melmak, amb Elena Grau i Alfredo Cortell. L'actuació tindrà lloc en directe en el nostre Facebook i Instagram.

- Finalment, el Diumenge 17 arriba la programació dirigida a públic infantil amb “Diumenge infantil” i “Contes de Dracs” a càrrec de Susana Juan.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.