laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Gandia
Foto: VD/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11 de mayo de 2020

URBANISME INTRODUEIX MODIFICACIONS EN LES CONDICIONS DE LA CONSTRUCCIÓ EN HABITATGES I LOCALS BUITS COMPARTITS AMB RESIDENTS

 

• Des de la setmana passada ja s’hi pot treballar, però amb limitacions horàries, com ara que l’accés a les zones comunes només s’hi pot fer a principis i a finals d la jornada o per fer connexions d’infraestructures.
• S’aconsegueix també flexibilitzar la instal·lació de contenidors d’obra en la via pública.

El vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, ha informat de les modificacions en la circular anterior sobre les condicions per a la construcció. “Així, des de la setmana passada es permet també la construcció en habitatges i locals buits, que compartisquen immobles amb residents. Però això té unes limitacions horàries: Els obrers han de passar per zones comunes només per fer connexions d’infraestructurs o al principi i al final de la jornada”, evitant quaslevol contacte amb el veïnat i manenint les mesures de seguretat pertinents.

A més a més, s’ha aconseguit flexibilitzar un dels majors impediments per a la realització de les obres, com era la limitació d’instal·lació de contenidors en la via pública.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.