valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Comenzada la instalación
Foto: AyuAlbaida/2020
Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 29
de abril de 2020

COMENÇA LA INSTAL·LACIÓ DE L’AULARI TEMPORAL DEL CEIP ELÍAS TORMO D’ALBAIDA

 

• Està previst que els treballs s’allarguen dos mesos i l’alumnat l’ocupe amb la seua retornada a l’activitat docent presencial al setembre
• Aquestes aules són de nova generació i s’estrenaran a Albaida. Compten amb doble sostre, millor aïllament i sistemes de climatització (fred/calor)

Els treballs per a instal·lar l’aulari provisional del CEIP Elías Tormo d’Albaida van a bon ritme. Es tracta d’una acció inclosa dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Es preveu un temps d’execució de dos mesos i per tant podria estar en funcionament per a la tornada de l’alumnat a l’activitat docent presencial al setembre.

Per al primer edil d’Albaida, Josep Albert, ens trobem “en la fase palpable de tot el treball que ha fet l’Ajuntament, la direcció del centre i l’AMPA, així com en general la societat albaidina, per tindre unes instal·lacions dignes per als nostres xiquets i xiquetes” i és que “han estat molts esforços i lluita per arribar fins ací, ara ja hem passat de les paraules als fets i esperem que així continue fins a tindre acabat tot el projecte en temps i forma”. El regidor d’Educació, Alejandro Quilis, ha manifestat que “per a mi és un moment molt emotiu, vaig estudiar en l’Elías Tormo, i veure com per fi el centre encara el futur amb una reforma integral m’ompli d’il·lusió i responsabilitat, ja que segueixen els reptes per continuar garantint la millor educació pública per a tot l’alumnat” així com “hem de seguir reivindicant les possibles millores per a la resta de centres educatius d’Albaida, on ja s’han fet treballs i es seguiran fent”.

Fa unes setmanes van acabar les obres de la solera i canalitzacions en el patí de l’escola. Aquestes van ser sufragades amb fons municipals i van tindre un cost de 59.513,38 €. L’empresa adjudicatària ha estat Econsost-Konstruo S.L qui va guanyar la licitació entre un total de 26 mercantils presentades.

Pel que correspon a la instal·lació de l’aulari temporal, es van presentar 4 empreses i l’encarregada de portar a terme la feina és Alquileres Barceló Sáez S.L per un import d’adjudicació de 470.502,18 €, dels que es fa càrrec la Conselleria d’Educació.

Les aules s’estan muntant en el mateix pati de l’Elías Tormo i serà el seu alumnat qui les utilitze per primera vegada, ja que són noves. Compten amb millores respecte a infraestructures similars que s’estaven fent servir fins ara al comptar per exemple amb doble sostre, que evitarà possibles filtracions d’aigua i ajudarà a una climatització més eficient, junt amb els sistemes de fred i calor, així com la millora dels materials d’aïllament.

A més, aquest dilluns es va aprofitar per a visitar els parcs que serviran de patis mentre duren les obres de rehabilitació del col·legi. Allí es faran adequacions dels espais per a poder fer-los servir amb seguretat i atenent a tots els usos que requerirà l’activitat docent i d’oci de l’escola.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.