laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Control de la policía local
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09 de abril de 2020

GANDIA AUGMENTA ELS CONTROLS PER EVITAR DESPLAÇAMENTS INNECESSARIS

 

• Durant la jornada d'ahir es van imposar 81 multes, es van controlar 745 vehicles i es va identificar a 898 persones.
• S'estableixen controls durant les 24 hores en determinats punts de la ciutat i platja. A més, es tanquen al trànsit algunes vies secundàries.

Seguint les indicacions del comandament únic del Ministeri de l'Interior, s'ha incrementat l'esforç que es realitza durant aquests dies per part dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat per assegurar que no es produeixen desplaçaments innecessaris ni a segones residències amb motiu de la setmana Santa.

En aquest sentit, la Policia Local de Gandia va imposar durant la jornada d'ahir un total de 81 sancions per incomplir les obligacions de confinament durant l'estat d'alarma. Al llarg del dia, només la Policia Local va realitzar més de 20 controls en diversos punts de la ciutat i la platja on es van controlar els desplaçaments de 745 vehicles i es van identificar 898 persones.

D'altra banda, després d'una reunió celebrada ahir entre la Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil, s'ha decidit establir controls fixos tant de la Policia Local com de la Policia Nacional durant les 24 hores en determinats punts d'accés a la ciutat i la platja.

A MÉS I PER REFORÇAR AQUESTES MESURES ES PROCEDEIX AL TANCAMENT AMB BLOCS DE CIMENT EN ELS SEGÜENTS PUNTS:

- Camí Séquia del Rei (Accés per la N-337).
- Camí Alqueria de Potes.
- Accés ronda de litoral i vies de servei zona les Foies.
- Accés Venecia per l'accés Sud a port

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.