laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Parroquia de San Roque - Oliva
Fuente: Parroquia de San Roque - Oliva
Valencia 07 de abril de 2020

COMUNICAT JUNTA DE FESTES DEL SANTÍSSIM CRIST DE SANT ROC 2020

 

• La junta de festes del Santíssim Crist de sant Roc 2020 , en el seu nom els presidents Miguel Angel Mañó i Mª Dolores Roselló , i el rector de sant Roc Don Javier Català , comuniquem l'AJORNAMENT de tots els actes festers del Santíssim Crist del 2020 fins que ens pugam reunir la Junta de Presidents de Festes del Crist i pugam determinar finalment qué farem al respecte.

Seguim les recomanacions de les Autoritats Sanitàries i les Pastorals publicades fins dada d'avui per responsabilitat i en benefici dels ciutadans d'Oliva. Ens encomanem a sant Roc i al Santíssim Crist en les nostres oracions pel bé de tota la Humanitat i el fi d'esta pandèmia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.