laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 06 de abril de 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA HABILITA UN SERVEI NO PRESENCIAL D’EXPEDICIÓ DE CERTIFICATS DIGITALS

 

• El servei està especialment dirigit a les persones que encara no disposaven d’un certificat digital perquè puguen seguir fent els tràmits administratius de forma telemàtica.
• L’actuació s’ha coordinat des del departament de Modernització de l’Administració Municipal amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local.
• Els interessats han de telefonar al 962 851 734 per rebre l’assessorament i les instruccions necessàries per obtenir el certificat digital.

Arran de a la situació actual de l’evolució del COVID19 gran part de les oficines d’acreditació d’identitat han deixat de prestar el servei. Per facilitar el servei a les persones que encara no comptaven amb un certificat digital, l’Ajuntament d’Oliva torna a posar marxa el servei d’acreditació amb pautes especials.

Per a obtenir el certificat digital i resoldre qualsevol dubte, cal telefonar al número 962 851 734 i el personal tècnic li donarà les instruccions per a acreditar-se de forma segura. Amb el certificat digital, la ciutadania pot continuar relacionant-se amb l’Ajuntament d’Oliva i altres administracions de forma telemàtica a través de la seu electrònica. Així tot i que els processos administratius estan aturats, pot enregistrar les seues sol·licituds a través d’internet.

D’esta manera podran sol·licitar els tràmits per a l’obtenció de volant d’empadronament individual, informe urbanístic municipal, Llicències d’Obra Major i Menor, Comunicacions d’Activitats Innòcues, la gestió tributària i sol·licituds genèriques.

Des que es declarà l’Estat d’Alarma per part del Govern Espanyol seguint les directrius governamentals i les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’atenció presencial de les administracions municipals s’ha reduït dràsticament per tal de reduir la propagació del Virus COVID19.

A l’Ajuntament d’Oliva, ha continuat el servei d’atenció al ciutadà de forma telemàtica través de la seu electrònica a efectes de tramitació. Per a poder accedir a este servei, és necessari disposar d’un certificat electrònic que acredite la identitat. En aquest tramit és estrictament necessari verificar la identitat del sol·licitant per habilitar el certificat a tots els efectes.

Amb les noves mesures decretades pel Ministeri es permet habilitar de forma provisional l’expedició de certificats amb formules telemàtiques. Tot i això, atès que les competències digitals de la ciutadania és molt diversa, l’Ajuntament d’Oliva prestarà el servei d’expedició de certificats amb assessorament telemàtic personalitzat. Hi ha previsió i possibilitats d'ampliar el servei d’acord amb la demanda.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.