laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Servicio de asesoramiento
Foto: AyuGandia/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 03 de abril de 2020

GANDIA AMPLIA EL SERVEI D'ASSESSORAMENT JURÍDIC A ARRENDATARIS D'HABITATGES PRIVATS

 

• La mesura pretén ajudar les persones en situació de vulnerabilitat social perquè puguen sol·licitar ajornaments i suspensions en matèria de deutes hipotecaris i suspensions de lloguer

L'Ajuntament de Gandia fa un pas més en les mesures que està adoptant per afrontar la crisi de la Covid-19 i continua incrementant la informació i assessorament que presta a la ciutadania.

En aquest cas, el consistori ha establert un servei d'assessorament jurídic que informarà els arrendataris d'habitatges privats sobre les mesures posades en marxa pel govern d'Espanya a través del Reial Decret Llei 11/2020 que es va publicar el passat dimecres.

Aquest decret preveu l'ajornament, o fins i tot condonació, del lloguer d'habitatge habitual per tal d'ajudar als inquilins que es vegen en situació de vulnerabilitat a causa del coronavirus, garantint, al mateix temps un equilibri entre les parts que impedisca que la vulnerabilitat dels inquilins siga traslladada als arrendadors.

L'Ajuntament a través l'Oficina de l'Habitatge també pot prestar assistència jurídica a fi de canalitzar juntament amb els Bancs i resta d'entitats financeres de la ciutat, les condicions per a la suspensió i ajornament de les quotes mensuals derivades dels préstecs hipotecaris.

D'aquesta manera l'Ajuntament de Gandia se suma a la iniciativa duta a terme pel Govern Central a fi de pal·liar la crisi financera derivada del greu context econòmic i social provocat per la crisi sanitària de la COVID-19.

Les persones interessades a utilitzar el servei ho podran fer telefonant al telèfon 95.295 96 88, en horari de 08.00 a 15.00 hores o enviant un correu electrònic a habitatge@gandia.org.

La regidora delegada d'habitatge, Amparo Victoria ha declarat que des de l'Ajuntament de Gandia, davant les mesures preses pel Govern central i encara que no es tracta d'una competència directa del consistori "pretenem donar tota la informació que els ciutadans puguen necessitar. L'habitatge està reconegut com un dret fonamental a la Constitució i la nostra intenció és que ningú quede fora de les ajudes o tinga problemes habitacionals per falta d'accés a la informació".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.