laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 01 de abril de 2020

XERACO APROVA UNA MODIFICACIÓ DEL CALENDARI FISCAL PER LA DECLARACIÓ DE L'ESTAT D'ALARMA

 

• L'ajuntament de Xeraco ha aprovat per unanimitat de tots els partits polítics una modificació del calendari fiscal com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma.

Des del consistori entenem que per a pal·liar aquest efecte negatiu és necessària aquesta modificació del calendari fiscal aprovat per resolució 2020-0045, de 16-01-2020, de la Regidoria d'Economia, Hisenda i Cultura; amb la finalitat de flexibilitzar i facilitar el pagament de deutes tributaris de notificació col·lectiva i periòdica.

D'AQUESTA MANERA S'HA APROVAT:

- Ampliar el període de recaptació en voluntària de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica fins al dia 1 de juny de 2020.
- Establir com a nou període de recaptació en voluntària de la taxa per prestació del servei de recollida domiciliària de fem i transport de residus sòlids el període comprés entre el dia 1 de juny i el dia 31 de juliol de 2020. La data de càrrec de rebuts domiciliats serà el dia 1 de juliol de 2020.
- Establir com a nou període de recaptació en voluntària de la taxa per entrada de vehicles a través de les voreres el període comprés entre el dia 1 de juny i el dia 31 de juliol de 2020. La data de càrrec de rebuts domiciliats serà el dia 1 de juliol de 2020.

DETERMINAR ELS SEGÜENTS ASPECTES REFERENTS AL COBRAMENT DELS TRIBUTS:

- Lloc de pagament: en qualsevol de les entitats bancàries de la localitat.
- Transcorregut el termini d'ingrés voluntari sense que s'haja satisfet el deute s'iniciarà el període executiu, el qual determinarà l'exigència dels interessos de demora, així com els recàrrecs que corresponguen i, si és procedent, de les costes del procediment de constrenyiment.
- Departament de Gestió Tributària: Plaça l'Església, 3. Telèfon: 96 289 00 03-ext. 133; i correu electrònic: tributaria@xeraco.es. O Seu electrònica de Xeraco.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.