laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Astea Safor
Valencia 31 de marzo de 2020

DIA MUNDIAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE L'AUTISME

 

• Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, i donada la situació de confinament provocada per la crisi del coronavirus, des de l'Associació de Familiars de Persones amb Trastorn de l'Espectre Autista de la Safor (Astea Safor) es comunica que s'ha llançat la iniciativa 'Il·luminem el cel de blau'.

Així, el pròxim dijous, 2 d'abril, a les 21.00 hores, s'anima a tota la ciutadania de Gandia i la comarca a què s'unisca al repte d'eixir als balcons, finestres, terrasses o jardins dels seus habitatges per il·luminar el cel amb mòbils, llanternes o llums blaves (el color que simbolitza a aquest moviment), compartint fotos en les xarxes socials (#DiaMundialAutismo #LIB).

D'aquesta manera, Astea Safor no vol deixar de commemorar el Dia Mundial de l'Autisme amb una visió positiva, tot i l'estat d'alarma que estem vivint en aquests moments, perquè els veïns de Gandia i la comarca mostren el seu suport i solidaritat cap a les persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA), les quals són un exemple de constància i superació.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.