laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 30 de marzo de 2020

EL CONSELL DE XIQUETES I XIQUETS ORGANITZA UN CONCURS DE CARTELLS D’ÀNIMS PER A PENJAR ALS BALCONS

 

• La iniciativa busca seguir incentivant el suport mutu de la infantesa durant el confinament pel coronavirus-

Bellreguard segueix connectant el veïnat del poble mitjançant els balcons durant el confinament pel coronavirus, amb el seguit d’iniciatives posades en marxa des de l’entrada en vigor del decret d’alarma, el passat dia 14. Ara és el Consell de Xiquetes i Xiquets qui estimula la participació ciutadana convocant el concurs Pinta Somriures al Balcó, una nova campanya de suport mutu amb la qual convida als infants a elaborar cartells d’ànims i col·locar-los a les balconades o finestres de les seues vivendes.

PER A PARTICIPAR AL CONCURS NOMÉS CAL REMETRE UNA FOTO DEL CARTELL REALITZAT, PER QUALSEVOL DE LES DOS VIES SEGÜENTS:

• Per WhatsApp, al número 609 15 35 81, indicant també el nom.
• Mitjançant un comentari al post sobre el concurs publicat a la pàgina ‘Particpa Bellreguard’ en Facebook.
• Etiquetant ‘Participa Bellreguard’ en Instagram.

La campanya té també el seus propis hashtags per a ajudar a convertir-se viral en xarxes socials: #BellreguardSomriu, #AlegraBellreguard i #AlMalTempsBonaCara.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.