laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 27 de marzo de 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA LLANÇA EL WEB INFOCORONAVIRUSOLIVA QUE RECULL INFORMACIÓ OFICIAL SOBRE EL CORONAVIRUS

 

• El nou lloc web especialitzat en COVID-1919 inclou total la informació de les mesures preses en l’àmbit municipal com també informació d’organismes supramunicipals com son la GVA i els ministeris o la direcció general de tràfic, entre altres.

L’Ajuntament d’Oliva ha llançat este divendres la nova pàgina web amb informació del coronavirus per a recollir tota la informació que ha anat llançant-se des de que va començar la crisi sanitària del Coronavirus.

En les últimes setmanes s’han pres moltes mesures referents a la crisi del CoVid-19 i s’ha generat molta informació des de les diverses institucions per tal de fer arribar estes mesures d’urgència a la ciutadania.

El web, ha estat impulsat pel departament de Comunicació i Informació a la ciutadania i s’ha creat amb l’objectiu d’ordenar i fer comprensible tanta informació d’interès. D’esta manera centralitzar la informació oficial i posar-la a l’abast de la ciutadania per tal que els veïns d’Oliva tinguen un lloc formatiu de referència on puguen trobar la informació contrastada.

En este lloc, es poden consultar les mesures preses per l’ajuntament en totes les àrees i telèfons. També hi ha enllaços a les pàgines especialitzades que han desenvolupat des de Conselleria de Sanitat i el Ministeri de Sanitat. A banda, també es poden trobar consells i directrius per als ciutadans, especialment per als que pugeu presentar símptomes o haver estat confirmats com a positius.

Així, poden trobar models de certificat per a fer desplaçaments per motius laborals o a explotacions agrícoles, informació sobre bonificacions i ajudes, o informació sobre restriccions o procediments de contractació o reducció de jornada. Es destina a la ciutadania en general, però també als treballadors i empresaris que han de trobar solucions a esta nova situació. Un dels apartats més importants és el de les bones pràctiques d’higiene personal i domèstica i noves pautes de conducta per pal·liar la propagació del virus.

Al web especialitzat en la informació oficial sobre el Coronavirus s’accedeix a través de la portada del web municipals d’Oliva https://oliva.es/ (página externa a este diario) només cal prémer el botó «InfoCoronavirusOliva».

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.