laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 18
de febrero de 2020

XERACO DEMANA LA DECLARACIÓ DE ZONA CATASTRÒFICA PELS DANYS DE LA BORRASCA GLÒRIA

 

• El ple de Xeraco va aprovar el passat dijous, 13 de febrer, sol·licitar al Govern d’Espanya que declare al municipi com a zona greument afectada per emergència després dels danys -en dotacions públiques i propietats privades- ocasionats per la borrasca Glòria el passat mes de gener.

Xeraco vol estar inclòs dins d’aquesta qualificació per a així poder optar a les ajudes directes pels danys materials produïts així com per a les despeses ocasionades per a fer front a aquesta catàstrofe.

Aquesta línia d’ajudes també inclouria indemnitzacions per danys produïts en explotacions pesqueres o agrícoles, beneficis fiscals a les empreses afectades o línies de crèdit preferencials per a finançar la reparació o reposició de materials danyats com a conseqüència dels sinistres.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.