laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18 de febrero de 2020

GANDIA CELEBRA EL DIA DE L’ARBRE AMB ACTIVITATS PER A TOTES LES EDATS

 

• Durant aquesta setmana el famós Botànic Cavanilles visita totes les aules de primària dels col·legis de Gandia.

* Dijous 20 al matí, al parc de l’Alqueria Martorell, plantació dels arbres que l’alumnat de les escoles participants en el programa “Arbres a l’aula”, de la Xarxa d’Eco-escoles de Gandia, han estat cuidant durant tot l’any.

* Dijous 20, a les 20 h, al Teatre Serrano: Projecció gratuïta del premiat documental francès “MAÑANA”, dirigit per Cyril Dion i Mélanie Laurent.

* Dissabte 22, a les 18 h, al Teatre del Raval: Cinema en Valencià, amb la premiada pel·lícula “Neu i els arbres màgics”.

* Diumenge 23, de 9.30 a 13 h, al parc d’Ausiàs March:Gimcana popular, amb taller de caràcter ambiental per a gaudir amb els amics i la família i esmorzar amb suc de taronja ecològic. Al completar les 5 bases hi haurà una recompensa.

La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada de la coordinadora, Núria Borrás, ha presentat aquest matí les activitats preparades per a celebrar a Gandia el Dia de l’Arbre, per a la qual han comptat amb la col·laboració del departament de Participació Ciutadana i altres entitats.

“Activitats ambientals relacionades no sols amb la vida dels arbres, sinó també amb el medi ambient on majors i xicotets poden participar activament. És important implicar a tota la societat, de totes les edats”, ha explicat Izquierdo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.