laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18 de febrero de 2020

BAN D’ALCALDIA SOBRE LA TRAMITACIÓ D’AJUDES PRODUÏDES PEL TEMPORAL GLÒRIA

 

• Pel que fa a les ajudes estatals pels danys provocats com a conseqüència directa del temporal Glòria, ocorregut a la Comunitat Valenciana entre els dies 19 i 30 del mes de gener passat, la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana ha comunicat als ajuntaments que les ajudes (a unitats familiars, per danys personals o de qualsevol altre tipus) poden sol·licitar-se fins al 2 de març de 2020.
• Igualment, se'ns ha informat que s'està a l'espera de l'aprovació d'un nou Real-Decret que ampliarà el termini a 2 mesos més, des de l'endemà a la seua publicació, endavant.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

* Les sol·licituds s’han d’ajustar al model oficial de l’Orde INT/277/2008.
* Es pot tramitar digitalment amb certificat electrònic o Cl@ve.

L'Ajuntament d'Oliva ha posat a disposició d'aquelles persones que necessiten assessorament o ajuda un número de telèfon d'atenció directa: 647 83 75 63 (horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres), a través del qual també podran agafar cita per ser ateses presencialment.

No obstant això, es recomana presentar-les en l’enllaç següent per tal d'evitar desplaçaments i esperes:
http://www.proteccioncivil.es/ayudas/catastrofe-o-siniestro/lineas/viviendas/presentacion-solicitudes (página externa a este diario)

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES DIFERENTS MODALITATS D'AJUDES
http://www.proteccioncivil.es/ayudas/catastrofe-o-siniestro/lineas/viviendas/informacion-practica (página externa a este diario)

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.