laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 10 de febrero de 2020

GANDIA OBRI L'OFICINA D'ATENCIÓ ALS AFECTATS PEL TEMPORAL GLÒRIA

 

• El termini marcat per l'Estat per realitzar les tramitacions dels ajuts a particulars conclou el 21 de febrer.
• L'oficina d'atenció municipal situada a la planta baixa de l'Ajuntament atendrà tots els dubtes en horari de dilluns a dijous de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i els divendres de 09.00 a 14.00 hores.
• Les ajudes de l'Estat a particulars són aquelles per danys en habitatges; per despeses realitzades per cooperar amb l'entitat local durant l'emergència; ajudes a persones físiques o jurídiques; ajudes a establiments industrials, comercials, mercantils i de serveis; i ajudes a produccions agrícoles, forestals o ramaderes.

Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Coordinació Administrativa; i Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat Ciutadana, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar de l'dispositiu administratiu que ha posat en marxa el consistori per canalitzar tota les peticions d'ajudes als afectats pel temporal Glòria que va afectar a la nostra ciutat durant els dies 19, 20 i 21 de gener de el mes passat.

Jose Manuel Prieto ha recordat que el Consell de la Generalitat havia obert la línia dels ajuts destinats a corporacions locals i que s'havia sol·licitat a el Consell de Ministres la petició de declaració de zona afectada per una emergència de Protecció Civil i que l'Ajuntament de Gandia va aprovar en el plenari de la passat mes la declaració de Gandia com a afectada per una emergència de Protecció Civil.

Tal com es marca des del Ministeri, el terme per presentar les sol·licituds d'ajuts és d'un mes des de la finalització de l'emergència pel que els particulars afectats han de presentar les sol·licituds d'ajudes fins el 21 de febrer de 2020.

"Com ja hem fet en anteriors ocasions, l'Ajuntament de Gandia posa en marxa la seva maquinària administrativa a disposició de la ciutadania afectada per canalitzar i informar de tot el que tingui a veure amb el temporal" "El que més ens preocupa per la falta de els termes que marca el Ministeri és que algun ciutadà es quedi sense conèixer aquests tràmits o que algun afectat es quedi sense poder tramitar les ajudes".

Per aquesta raó, l'oficina d'atenció municipal situada a la planta baixa de l'Ajuntament atendrà tots els dubtes en horari de dilluns a dijous de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i els divendres de 09.00 a 14.00 hores.

Per la seua banda, Nacho Arnau ha explicat que les ajudes de l'Estat a particulars són aquelles per danys en habitatges; per despeses realitzades per cooperar amb l'entitat local durant l'emergència; ajudes a persones físiques o jurídiques; ajudes a establiments industrials, comercials, mercantils i de serveis; i ajudes a produccions agrícoles, forestals o ramaderes.

* "Tots els afectats hauran d'acudir a l'Ajuntament i nosaltres farem de vehicle conductor amb les ajudes de l'Estat" va finalitzar el regidor delegat de Seguretat Ciutadana.

Finalment, els edils han volgut insistir als afectats perquè inicien els seus tràmits com més aviat per tindre temps a emplenar totalment totes les sol·licituds en cas que falte algun document o hi haja dubtes sobre si els danys són directament relacionats amb els efectes del temporal.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.