laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 06 de febrero de 2020

GANDIA, ENTRE LES MILLORS DESTINACIONS TURÍSTIQUES INTEL·LIGENTS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

• Invat·tur-Turisme Comunitat Valenciana comunica que la ciutat ha arribat al nivell 3 de la Xarxa de Destinacions Intel·ligents de la Comunitat Valenciana amb el que podrà accedir a noves línies d'ajuts i subvencions en matèria de turisme intel·ligent.

Invat·tur-Turisme Comunitat Valenciana, centre especialitzat en la generació i transferència de coneixement turístic, mitjançant el desenvolupament d'activitats de recerca, desenvolupament i innovació (R + D + I), ha comunicat a l'Ajuntament de Gandia que després de la pertinent revisió del Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) de Gandia, així com l'autodiagnòstic, la capital de la Safor ha arribat al nivell 3 de la Xarxa de Destinacions Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (Xarxa DTI-CV).

L'obtenció d'aquest nivell suposa accedir a una sèrie dels beneficis que estableix el Reglament de la mateixa Xarxa DTI-CV, entre els quals es troba la sol·licitud d'ajuts específics a entitats locals en matèria de DTI. Aquest punt implica que Gandia, juntament amb altres consistoris de la Comunitat Valenciana, podrà accedir de manera preferent a subvencions d'àmbit autonòmic, nacional i europeu en aquest àmbit.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha explicat que aquesta distinció "suposa un recolzament a les polítiques turístiques que estem desenvolupant des de la passada legislatura. Tenim una de les millors platges de la Mediterrània i comptem amb la complicitat i el treball de sector que ha assumit com a seu el desenvolupament de la qualitat i l'excel·lència incorporant-se a projectes com el SICTED. Tots som conscients que l'èxit futur de la nostra platja i la ciutat passa per oferir qualitat en tots els serveis i això només ho podrem aconseguir si fem servir totes les eines tecnològiques al nostre abast per posar-les al servei de la ciutadania i els turistes que ens visiten".

Finalment, l'edil ha recordat que el pròxim dilluns s'inicia un nou cicle de SICTED al què es poden inscriure les empreses a la web https://www.calidadendestino.es/ (página externa a este diario) clicant sobre la icona "Vull adherir-me" i que ja són més de 100 empreses i serveis municipals de Gandia els que s'han acollit a la iniciativa en edicions anteriors.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.