laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Mancomunitat de la Valldigna
Valencia 06 de febrero de 2020

CONFERÈNCIA DE GUSTAU MUÑOZ AL MONESTIR DE LA VALLDIGNA

 

• El dissabte 8 a les 19:30h, al Monestir de la Valldigna, l’assagista Gustau Muñoz realitzarà una conferència amb el títol de «País, política, memòria (una reflexió a partir de Corrents de fons). L’acte està organitzat per la Mancomunitat de la Valldigna amb col·laboració de la Conselleria de Cultura.

Gustau Muñoz és llicenciat en ciències Econòmiques i Història. Ha sigut professor a la Facultat d’Econòmiques, i va dirigir la Institució Valenciana d’Estudis i Investigació (IVEI), també ha sigut redactor en cap de la revista Debats, i responsable de les publicacions de la Universitat de València. Entre la seua obra intel·lectual abundes les obres d’assaig i les traduccions.

Corrents de fons és un dels seus últims llibres, publicat per Lletra Impresa, on es recullen una sèrie d’assajos relacionats amb la cultura, la política, la identitat i altres. Sens dubte Muñoz és un dels intel·lectuals valencians més important de les darreres dècades.

Des de la Mancomunitat de la Valldigna, destaquen que és un acte més dels programats al cenobi valldignenc en mires de desenvolupar un espai de reflexió, així com també artístic, en mires de convertir el Monestir de la Valldigna com un referent cultural de primer ordre.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.