laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 05 de febrero de 2020

GANDIA ORGANITZA UNES JORNADES PER DESTACAR LA IMPORTÀNCIA DE L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE EN ELS MENORS

 

• Liduvina Gil, responsable del departament de Salut i Polítiques Saludables, ha presentat aquest matí en roda de premsa les jornades Salut i Benestar per a la Comunitat Educativa organitzades pel seu departament, que compten amb la col·laboració de CEFIRE de Gandia i que es desenvoluparan a la Casa de la Marquesa els dies 6, 7 i 8 de febrer.

Tal com ha explicat l'edil durant les jornades s'intentarà transmetre a pares, mares i professionals de l'educació nous mètodes d'educació saludables, integradors i coherents. "Estem molt il·lusionats amb el projecte. Les dues primeres jornades són per a pares i mares i la del dia 8 de febrer està destinada a professors, una jornada que ja ha completat la quota de participants" "Hem de tindre cura de la motivació dels alumnes, al temps que es respecta el seu aprenentatge i les seues necessitats perquè desenvolupen les habilitats necessàries durant la vida". Les jornades també abordaran la importància d'una bona alimentació en els menors, ja que afecta la nostra salut.

PROGRAMA DE LES JORNADES:

DIJOUS 6 DE FEBRER

- 17:30-19:00 "Cuinant el canvi", a càrrec de Marta Giménez Véliz, educadora social experta en nutrició.
- 17:30-19:00 "Educant en salut", a càrrec de Juan Adrián Rodríguez Caro, professor de secundària expert en art dramàtic.

DIVENDRES 7 DE FEBRER

- 17:30-18:45 "La comunicació respectuosa com a base del benestar", impartit per Isabel Vila, experta en nutrició.
- 18:45-20:00 "Un canvi de mirada", dirigit per Esther Zarrias, educadora infantil experta en educació activa i metodologia Montessori.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.